14 april 2016

Från bio till bullar

Glad torsdag. Ikväll är första kvällen jag är hemma på hela veckan men istället är Steve och hälsar på sin kompis:-).
I måndags var det först programrådsmöte för SWEA följt av SWEAs styrelsemöte. Det är trevliga personer alla så det är bara kul, speciellt i måndags då mötena hölls i Clapham Junction. En av styrelsemedlemmarna skulle annars inte ha kunnat delta. Det var perfekt för mig eftersom det bara var en 5-minuters bussresa för mig.

I tisdags var det filmtajm med SWEAs filmklubb. Den här gången såg vi Eddie The Eagle. Jag hade inga större förhoppningar men den var riktigt, riktigt bra, en feelgood-film. Man kan inte annat än beundra Eddies envishet, han lät minsann inte motgångar hålla honom tillbaka.
Igår var vi ett gäng sweor och potentiella nya sweor på besök till det svenska bageriet Fabrique. Fabrique har 13 bagerier/brödaffärer i Sverige och nu har de just öppnat sitt tredje på Portobello Road i London. Tufft minsann men det verkar gå bra.

Det var skönt att gå på Portobello Road efter butikerna stängt för turisterna lyste med sin frånvaro.
Cafeterian
Kaffe med dopp ingick i priset men jag var duktig och nöjde mig med kaffe.
Mikaela Wetterling som är Fabriques London-chef berättade hur företaget skapades i Stockholm och sedan hur och varför de öppnade i London som inte är den enklaste marknaden. Det var ett riktigt intressant föredrag.
Efter föredraget fick vi köpa med oss bullar och bröd om vi ville. Jag köpte ett par kanelbullar till Steve som han inte tackade nej till:-)
När vi tackat för oss gick jag och Anne, som också är en swea, till en pub i närheten för sen middag och en drink. Hon är grymt trevlig och vi satt där i flera timmar och språkade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...