10 april 2016

Helgen som gick

Så är den här helgen snart över, snabbt svischade den förbi. Skulle inte ha varit så dumt med ytterligare två dagar ... eller en vecka:-)

Efter tidig väckning av Busen så gick jag till gymet för mitt vanliga morgonpass i Body Pump. Efter att jag duschat och ätit frukost gick Steve och jag till Clapham Junction och kollade i affärer. Jag köpte en tröja på rea i White Stuff, bytte batteri i ett av mina armbandsur och så avslutade vi med matshopping.

Efter mina två gymbesök och välbehövlig lägenhetsstädning igår tog Steve och jag tåg och tunnelbana till stadsdelen Angel. Jag hade berättat hur gott Mia och jag åt söndagen före på en restaurang som heter Hoxley & Porter så vi bokade bord dit till lördag kväll.
Inredning ska föreställa restaurangvagnen i ett tåg som går från Kapstaden till Kairo.
Tyvärr var laxen som jag åt i söndags slut så jag tog en terrin med anka och kyckling istället. Den var helt ok men inte lika bra som laxen:-) Steve beställde bläckfiskringar men de var han inte alls nöjd med. De var skurna i så tunna skivor att de blev till gummiband när de fritterades. När han klagade fick han genast välja en ny förrätt. SÅ sköter man kundservice på rätt sätt.

Som ny förrätt valde han stekta svampar och spenat och DEN rätten var god.

Vi var båda helnöjda med våra huvudrätter. Jag tog råddjur igen och Steve valde lamm.
Vi var jättemätta efter våra för- och huvudrätter men jag valde iallafall en Irish Coffee utan socker som efterrätt vilken var god, och stark:-). Efter middagen var vi nöjda att åka hem igen. Den här gången provade vi på att ta en buss till Waterloo Station och sedan tåg. Det tog kanske 30 minuter längre men vi hade inte bråttom någonstans.
Busen fortsätter att klämma sig in under soppan och än går det:-)
Ikväll gjorde jag sån god kvällsmat, kycklingtacos i ostkorgar. Jag åt två och då var jag proppmätt. Jag åt dem som sagt med stekt kyckling som jag kryddat med paprika, snabbfixad guacamole, sallad, hackad lök, tomat och majonnäs. Här hittar ni receptet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...