19 april 2016

Mat och musikal

God kväll alla. Jag ligger och sträcker ut mig på soffan medan jag skriver detta, min högra vad började värka lite väl mycket så det var bara att lägga sig ner.

Det har annars varit en ganska händelselös dag med gym och jobb. Jag svängde in på affären River Island efter gymet och speedköpte en grön bomberjacka som är så populära just nu. Eftersvetten rann längs ryggen så jag ville inte prova alltför många jackor och tog den andra som jag provade. Tänkte att jag får prova den ordentligt hemma när jag är duschad och fräch och lämna tillbaka den om den inte passade men det gjorde den. Sätter upp en bild imorgon.

Lunchen idag och igår blev ugnsgrillad korv med Floridasallad. Den är så god och knaprig,
Igår rivstartade jag veckan med två pass på gymet, först ett otroligt svettigt Grid Fit följt av lite lugnare Barre.

Senare på kvällen tog jag bussen in till city för att gå på musikalen Sunset Bulevard med Glenn Close i en av huvudrollerna. Jag visste inget mer om henne än att hon spelade den galna kvinnan i filmen Fatal Attraction mot Michael Douglas och där hon kokade en kanin. Jag blev dock positivt överraskad, hon sjöng fantastiskt bra, lika bra som resten av skådespelarna. Publiken var ekatatisk efter hennes första låt.
Vackra teatern Paladium
Det är kul när man blir positiv överraskad och jag är glad att jag bokade biljett trots att jag var lite osäker i början.

Imorgon ska jag äta lunch med två SWEA-kompisar högst upp i The Gerkin, byggnaden som ser ut som en sockertopp. Det ska bli jättekul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...