5 november 2018

Min helg

Hejsan, hoppas ni hade en fin helg. Min och Steves var bra. På lördag besökte vi bowls-klubben i North Sheen då Steve ville boka in tävlingar för nästa år. Vi stannade också kvar för frågesporten som hölls där under kvällen. Vårt lag bestod av mig, Steve och en annan klubbmedlem som var bra i början men blev allt sämre och jobbigare ju fullare han blev😕.

På söndag åkte vi in till Wimbledon Village efter mitt morgonpass på gymmet.
Vi strövade först runt i den vackra stadsdelen och besökte second hand-affärer. Jag är inte så mycket för second hand, men Steve gillar det, speciellt när han kan hitta dyra kostymer billigt som han sedan kan sälja dyrt online 😊.
Senast jag var i ormådet fanns det både Dior- och Chanel-butiker här men de verkar alla har slagit igen och "finområdet" har blivit mer mainstream.
Boris Becker lär bo i Wimbledon Village men han har kanske tvingats sälja sin bostad efter att ha gått i kokurs typ för några år sedan. Snacka om att ha dåligt ekonomiskt huvud😒.
Efter Wimbledon Village gick vi till "vanliga" Wimbledon som inte alls är lika fint. Vi hann täcka ytterligare några second hand-butiker innan även de stängde för dagen och vi fortsatter vår promenad mot Tooting Broadway för lite srilankansk mat på vår nya favorit Apollo Banana Leaf. Vi hade kollat på nätet när de öppnade på söndagar och det stod kl. 12. Vi kom dit kvart över fem och då var det stängt, som tur var fanns det en man inne i restaurangen som visade att de öppnade först kl. 18. Kanske dags att uppdatera deras webbsajt.

Vi hade sett emot att äta där hela dagen och tänkte inte ge oss, så vi gick till en pub bredvid för en drink medan vi väntade.
Fem över sex stod vi framför restaurangen igen och då fanns det redan 10 andra kunder där, det var fler än oss som var sugna på deras mat😋
De har BYO på restaurangen vilket innebär att du tar med dig egen sprit. Jag tycker det är helt perfekt, det blir både billigare och så får man ta de drycker man tycker om.
Som vanligt delade vi på chili paneer till förrätt. Det brände ordentligt i munnen om man tog fel på en grön chili och grön paprika😓
De är inte mycket för mysbelysning på restaurangen, utan det känns snarare som om man sitter i ett skyltfönster. Det finns dock värre ställen😊
Jag har provat nya huvudrätter varje gång men vi delar alltid på en blomkåls- och spenatcurry till sidorätt. Den här gången blev det kyckling med spenat. Jag har nu testat 3 olika kycklingrätter som smakat fantastiskt men nästa gång ska jag testa fårkött, som har varit Steves val varje gång.
Tur de hade pappersdukar för det droppar och rinner när man tar för sig😏.
När vi kom hem igen låg vi som strandade sälar på soffan resten av kvällen, jisses så mätt man blir på curryrätter.😵

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...