16 november 2018

Skavlan i kvadrat

Fredag, och så extra härligt det känns idag. Det har varit en intensiv vecka med både arbete och nöje me nu är iallafall veckans sista projekt inskickade och för att ge fredagen en extra guldkant så gjorde jag en liten smörgåstårta idag, eller liten och liten, den räcker nog till både frukost och lunch i några dagar😋😋😋.

Den här veckan har jag varit på hela två Skavlan-inspelningar så nu vet jag vilka gäster som han kommer att intervjuda två fredagar framåt.

I onsdags fick vi fotografera igen.
Den här norska sonsonen och morfadern var för gulliga. De hade reste ut i världen tillsammans i 7 månaer när morfadern var 80 år. Han hade fått cancer och tänkte nu eller aldrig, inga fler ursäkter. Nu, 3 år senare, har de planerat att köra ner till Sydafrika från Bergen och sedan fortsätta till Sydpolen. Morfadern har fortfarande cancer och problem med hjärtat men det stoppar inte honom, han tänker som så att han kan lika gärna dö när han gör något kul istället för att sitta hemma i Norge och gräva ner sig. En riktigt gullig solskenshistoria!
En annan gäst var en framstående brittisk cancer- och genforskare som skrivit flera böcker. En otroligt intressant intervju där man fick veta hur långt forskningen har kommit och genernas betydelse för de flesta sjukdomar. Jag skulle ha kunna lyssna på honom i timtals.
Den tredje gästen var en fantastisk dansk kvinna som jobbar för EU i Bryssel med uppgift att komma åt stora internationella företag som tror att de inte behöver betala för sig. Hon har bland annat tagit Facebook, Apple och Google till domstol och fått dem att betala miljardbelopp i böter och undanhållna skatter.
10 frågor ... eller om det var 15 ... i slutet av inspelningen
Busen har kommit ihåg kattvideorna på Youtube igen så nu är TV:n det första man får sätta på när man stiger upp på morgonen. Surfplatta och telefon duger inte, storbildskärm är det enda som duger. 😻
Nej, nu är det dags att ge Busen hans kvällsgodis. Han har mjauat och stirrat på mig i en evighet och nu sittprotesterar han i en liten låda😾. Steve åker till sina föräldrar över helgen. Imorgon ska jag på "studiebesök" till Houses of Parliament med ett gäng sweor, något som ska bli väldigt intressant. Efteråt blir det Afternoon Tea där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...