2 november 2018

Full rulle-vecka

Glad fredag på er. Jag har jobbat undan det sista för den här veckan och nu ska jag bara njuta resten av helgen. Den här veckan har jag haft fullt upp med både jobb och fritid och jag kan ju börja med igår och jobba mig bakåt😊.

I går var det Skavlan-inspelning igen och det här programmet kommer att visas nästa vecka. Om jag ska skvallra lite så är ett par av gästerna Kim Walls föräldrar. Intervjun pågick i nästan en timme och jag kan inte förstå hur man ska kunna klippa bort något av intervjn för den var väldigt, väldigt bra och gripande. Hennes föräldrar verkade vara väldigt fina människor och man tyckte så otroligt synd om dem.

Det här var den fjärde eller femte Skavlan-inspelningen som jag varit på så snart borde jag få ett pris ... om ett par veckor är det dags igen😊
I torsdags träffade jag min tyska kompis Ivonne på James Blunts (jepp, han sångaren) pub i Fulham, The Fox and Pheasant. Om man har tur så kan man se honom på plats när han hjälper personalen, men så tur hade vi inte i torsdags. Maten var iallafall fantastiskt god!
Takfönstren går att öppna så jag kan tänka mig att där är hur mysigt som helst på sommaren. Vi kom dit vid 18 och sedan var borden fulla i princip non-stop.
Vi valde båda samma mat, burrata-ost med gulbeta, nötter och pesto till förrätt ...
... och rocka med smörsås samt broccoli och gröna bönor med chiliolja till huvudrätt. Vi fick en stor bit fisk och jag som normalt inte blir mätt av fisk blev proppmätt.
Puben har bara varit öppen i 4 månader. Puben skulle rivas men så köpte Blunt den och rustade upp den och den är nu jättemysig. Jag gillar toaletten som hade en gammal öppen spis på baksidan😊)
I tisdags var Anette och jag inbjudna till Cecilia på middag. Vi kom dit kl. 18 och besöket blev till en riktig helkväll, jag fattar inte vart tiden försvann.
När jag var hemma i somras såg jag en Pale Ale-öl som hette Finnjävel i affären och jag tog med mig två flaskor. Vi testade ölen innan middagen och den visade sig vara väldigt god. Jag är ingen fan av Pale Ale, tycker sådan öl smakar avslagen, men den här var bubblig som en lager. Den skulle ha smak av lingon och lakritsrot men något sådant märkte vi inte av men den var väldigt god i allafall.
Hon serverade sallad med breasola, tomater, oliver och riccotta samt riven citron till förrätt. Det rivna citronskalet gjorde verkligen skillnad😋.
Till huvudrätt serverade hon stekt griskotlett med gul sås (som var gjord på rostad gul paprika, gurkmeja, smör och lite annat gott) med stekta tomater, sparris och ris. Hon hade gjort blomkålsris speciellt till mig, hur gulligt är inte det😙. Stekt blomkålsris är jättegott, mycket godare än vanligt ris, så det hade nog passat oss alla tre😊
Till efterrätt gjorde hon creme brulee. Vi pratade, skrattade och pratade och plötsligt var kl. 2.30, jag minns inte när jag var vaken så sen sist!😊. Både jag och Anette tog var sin Uber hem, halleluja för dem, så enkla att beställa och man behöver varken ha kontanter eller kort för betalningen sköts online.
Efter ett antal dagar med god mat högt och lågt så har jag ätit sallad på spenat, kycklingbröst, stekt bacon, mögelost, röd lök och oliver med dressing på majonnäs, lite vatten (för konsistensen) och pizzakrydda. Min favoritsallad!!
I kväll ska jag bara ta det lugnt. Steve ska träffa sin kompis medan jag ska kolla på Netflix. Jag har kollat alla tre säsonger av komediserien "The Good Side", rekommenderar verkligen, så innan det kommer nya avsnitt så får jag hitta något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...