19 augusti 2021

Kyrkor och pubar

Hej på er. Här avlöser dagarna varandra. Vädret är helt ok, ganska molnigt för det mesta, men när solen visar sig blir det riktigt varmt och skönt.

I går spenderade jag största delen med att titta på en bortatävling i bowls som Steve och många av hans klubbmedlemmar tävlade i. Tyvärr så hade de inte turen med sig den här gången, men det blev ju en liten utflykt och vädret var fint😎

I tisdag eftermiddag besökte Angela och jag en kyrka i stadsdelen Mayfair som fått en ny uppgift och blivit italiensk matmarknad, cafe och bar.
Längst fram fanns både öl- och ginbar.
Det fanns också en väldigt mysig takterass och där satte Angela och jag oss för ett par Margarita-drinkar.
När vi lämnade marknaden försökte vi hitta en pub i området som serverade mat och som INTE tillhörde en pubkedja (många av dem har så dålig mat tycker jag). Vi hittade tillslut en söt liten pub på en av sidogatorna från Oxford Street som heter Devonshire Arms. De hade tyvärr inte något kök så vi fick nöja oss med oliver och fläsksvålar.
I lördags åkte Steve och jag till Twickenham för middag på gastropuben Brouge. Jag har varit dit en gång tidigare och tyckte att maten var så god.

Jag drack en Margarita (min nya favoritdrink) medan jag läste igenom menyn.
Steve vill helst sitta inomhus av någon anledning, och jag ångrade mig nästan genast jag gått med på det. Jag skulle hellre ha suttit utomhus då vädret var så fint, vi får nog sitta inne tillräckligt i vinter.
Som förrätt valde jag fritterad bläckfisk.
Och som huvudrätt blev det lamm med stomp. Jag är inget stort lammfan men om det görs på ett visst sätt så det inte smakar kofta är det gott.
Såg det här taxikontoret på tågstationen på vägen hem. Jag visste inte att Läderlappen extraknäcker som taxichaufför😁
Busen i sin skokartong, ju trångare desto bättre😂
Nej, nu är min hemleverans från en libanesisk restaurang snart här, hoppas chauffören hittar adressen😏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...