11 augusti 2021

Äntligen teater

Glad lillördag på er! Jag ligger just nu på soffan och smälter den överdådiga middagen.

Äntligen kan man gå på teater igen, och den här veckan har jag bokat biljetter till tre olika föreställningar varav den första, 2:22 A ghost story, med bland annat sångerskan Lily Allen hölls i dag. Det var hennes teaterdebut och hon gjorde det riktigt bra tycker jag. Pjäsen överlag var riktigt bra och den fick många i publiken att skrika till flera gånger😂.
Efter teatern tog jag bussen till Clapham Junction för middag på restaurangen Hannah. Jag har varit sugen på deras mat i flera veckor och i dag beslöt jag att det var dags😋. Jag beställde tuna tartar med krabba, grillad bläckfisk med butterbeanmos ...
och rostad blomkål med bland annat harissa och morotshummus. Åh så gott det var som vanligt. När jag ätit upp beslöt jag mig för att promenera hem för att njuta av det fina vädret.
Följande teaterföreställning i min kalender är musikalen Hamilton i slutet av augusti. Jag har försökt få biljett till musikalen i över ett år men de har varit snordyra, men för några dagar sedan lyckades jag knipa en till ett helt ok pris. Den har fått otroligt bra recensioner så den ser jag verkligen fram emot.

I slutet av september kommer den irländska dansgruppen Riverdance till London i 3 dagar och jag lyckades få en biljett även dit. Jag älskar Irish dancing och såg dom två gånger när dom var här för cirka 5 år sedan.
I går träffade jag Angela och Anna-Kaarin på middag och drinkar i Richmond. Vädret visade sig från sin bästa sida och vi kunde sitta ute hela kvällen.

Vattnet höll på att stiga när vi möttes, och enligt en servitör i restaurangen skulle det stiga fram till kl. 17.15 och kanske nå deras uteservering innan det började sjunka igen. Det verkar vara väldigt punktligt, inte konstigt att det kallas tidvatten😏
När vi ätit gick vi till en pub i närheten för ännu ett par drinkar. Finns det French 75 på drinkmenyn så måste jag prova den, men hittills slår ingen min😊


2 kommentarer:

  1. Underbart med teater, musikal och Riverdance! Jag var senast på teater i januari 2020 och har verkligen, verkligen saknat det. Hoppas kunna gå i höst igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man kan nästan inte tro att det är sant att man kan börja gå igen. Det blir en intensiv höst med att försöka ta igen allt man missat:-)

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...