15 januari 2022

Köksrenoveringsprojekt äntligen på G

Hej på er! Har precis satt mig ner efter två träningspass, lite jobb, dammsugning av lägenheten och en dusch. Nu ska jag inte göra något på ett par timmar. Steve är och spelar bowls och vi ska mötas upp på en pub, gammal naturligtvis😏, i Richmond för middag senare. 

I går gjorde vi äntligen slag i saken och beställde alla delar, utom golvet och spisen, till vår köksrenovering. Vi stod med en "köksdesigner" i nästan två timmar, med avbrott för ett brandalarm vilket innebar att vi måste lämna butiken medan brandmännen gick igenom lokalen. De hittade ingenting och när de åkt fick vi komma in igen. Nu är allt designat och beställt. Det är så skönt att projektet äntligen kommit igång, även om alla delar, förutom kranen, kommer att levereras först i mars. Köket är så slitet att jag knappt vill gå in i det längre😝. Steve och jag var faktiskt överens om alla delar och färger, otroligt😏. Nästa steg är att beställa golv och hitta en installatör.

I går vid lunchtid tog jag en promenad till Battersea för att byta batteri på ett armbandsur. För den här uret använder jag en tjänst där man betalade ett extra engångsbelopp på cirka 10-20 pund och sedan får man alla efterföljande batterier gratis under urets hela livstid. Samtidigt med mig i klockbutiken var en annan kille som skulle byta batteri på tre armbandsur och vars batterier kostade 90 pund styck!!!

När batteriet var bytt gick jag till restaurangen Hannah för ensamlunch. Det var inte många andra där heller så jag var nästan ensam i dubbel bemärkelse😉.
Jag lyxade till det med ett glas champagne. Det är alltid rätt tid för champagne.
Jag beställde ugnsrostad blomkål med vinkokt, mör chorizo. Efter den måltiden var jag mätt resten av dagen.
Tidigare i veckan stekte jag kycklinglever som jag åt med blomkålsmos och rårörda lingon som plockats i monässkogarna. Liiiite mindre färg på den här rätten men väldigt god.😋

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...