10 februari 2024

Fredagen och ny telefon

Så är det äntligen lördag igen. Nu är jag färdiggymmad och färdigduschad och dagen kan börja. När jag skrivit klart till er så tänkte jag ta mig i kragen och installera min nya telefon som jag fick i början av veckan.

Jag är hoppläst "omodern" och envisas med att köpa Nokia gång på gång😉. Den här gången blev det en Nokia XR20 som lär ska ha bra kamera vilket är det viktigaste för mig så att jag slipper släpa med mig kamera varje gång jag går ut. Nu måste jag bara ställa in den och ladda ner alla appar som jag har på den gamla telefonen och det är såååå tråkigt. Det är samma sak när jag köper ny dator, jag drar ut på det in i det längsta eftersom det är så jobbigt att installera allt😣. Nå, till slut har man inget val. Min gamla telefon är säkert över 5 år och det har blivit svårt att både ringa och ta emot samtal och textmeddelanden ... om jag inte startar om telefonen först, vilket tar typ 10 minuter.
I går hade jag en lugn dag jobbmässigt och jag låg och drog mig länge i sängen innan jag gick upp för frukost. När den var uppäten dammsugade jag hela lägenheten noga och tränade sedan cardio i 45 minuter. Duschad och klar tog jag bussen till Clapham Junction för att uträtta några ärenden. 

Först på att göra-listan var att växla in ett par checkar från tågbolaget Great Western Railway (jepp, man använder fortfarande checkar här, även om de blir mer sällsynta). Jag fick dem som ersättning för mina försenade tåg både till och från Bath i december. De betalar tillbaka en del av biljetten om tågen är försenade 30 minuter eller mer. Jag fick typ hälften tillbaka. Det är inte dåligt måste jag säga. 


Nästa stopp var guldsmedsaffären för att lämna in min armbandskedja i guld vars lås gått sönder. Det gick sönder för flera år sedan men nu kom jag äntligen till skott. 75 pund kostade det "nöjet"😬. Jag försökte föreslå att den nya delen gärna fick vara av en billigare metall än guld, men se det gick inte för sig, guld skulle det vara.😏

Efter att ha betalat den saftiga räkningen gick jag till restaurang Hannah i närheten för att trösta mig med en god lunch och ett par glas champagne. Det blev kycklingschnizel (väldigt saftig) med remouladsås och ägg samt burrata med rostad pumpa och pesto med pumpafrön. Väldigt goda rätter båda två.
Hemma igen så tog både Steve och jag det väldigt lugnt resten av kvällen. 

Busen fick lådan som mobiltelefonen kom i och var väldigt nöjd, även om den kanske är två storlekar för liten för hans kroppshydda. I går lyckades han till och med lägga sig ner i den, även om huvudet hängde över kanten på ena sidan och baken över den andra😁.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...