8 februari 2024

Sanna berättelser om sex, framgång och SEX AND THE CITY

Trevlig torsdag på er! I dag har jag haft en lugnare dag när det kommer till jobb och jag njuter, jag har till och med kollat de senaste avsnitten av Farmen och Torpet på TV4. När jag skrivit det här inlägget tänker jag dock pallra mig till gymmet i regnet för lite styrketräning. Jag skulle kunna göra passet hemma men vill ha lite större variation av vikter än jag har hemma. 

I går åkte jag in till centrala London för en show med författaren Candace Bushnell som skrivit "Sex and the city"-böckerna som TV-serien är baserad på.

Jag åkte in några timmar före showen och det första jag gjorde var att äta middag på den spanska "krokettrestaurangen" Bar Kroketa. Jag har varit dit ett antal gånger nu och de serverar kroketas med många olika fyllningar. Den här gången valde jag ett par med mögelost, ett par med räkor och ett par med svart bläckfiskbläck. 

Efter middagen gick jag runt i affärer men kom därifrån tomhänt. Ibland är man bara inte på shoppinghumör.

Showen jag skulle se hette True Tales of Sex, Success and Sex and the City.
Det var en väldigt kul och intressant show. Bushnell berättade öppet om sitt liv, sina misslyckade parförhållanden, livet som kämpande författare, sina böcker och livet i New York. Huvudkaraktären i TV-serien Sex and the City, Carrie, baserar sig väldigt mycket på Bushnells eget liv. Innan hon inledde showen välkomnade hon också några av sina vänner som var på plats och tittade, bland annat Sarah Jessica Parker (Carrie i serien och som just nu spelar teater i London med sin man) och några representanter för skomärket Manolo Blahnik som ofta figurerar i TV-serien (Carries ... och Busnells favoritskomärke)😊.
Det enda negativa med föreställningen var den otroligt höga ljudnivån på musiken som spelades innan showen och i pausen. Den, i kombination med rösterna från flera tusen tjattrande kvinnor tvingade mig att sitta och hålla för öronen hela pausen. Jag har inte varit med om något liknande, och ännu när jag låg i sängen och skulle sova pipade det i öronen😬

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...