10 september 2011

AW

Frukosten är avnjuten och rugby visas på TV (Världscupen i rugby startar idag och det är ett måste för Steve för den hålls bara vart fjärde år). Halv ett ska jag på Body Attack och sedan blir det några timmars slappande innan det är dags för gratismiddag (tack vare troget bokande via toptable.co.uk) på en restaurang nära Green Park som heter Quaglino's. Vi har ätit där en gång tidigare, gratis även då, så vi vet att maten är fantastisk.

Maten på Little Sicily igår var också mycket god. Jag och Mia började dock kvällen med var sin drink på puben i närheten, Waxy O'Connors, för att varva ned. Man blir lite lurad av den osenliga dörren för puben är egentligen jättestor med trapport och avsatser.

När vi avslutat våra inte alltför billiga och små vitvinspritzers med sodavatten (vi befann oss trots allt på turistområdet) skyndade vi oss till restaurangen för vi var nu båda ordentligt hungriga.
Jag har varit till Little Sicily en gång tidigare och visste vad jag ville äta till förrätt, biffcarpaccio med rocketsallad och parmesanost. Mums
Till huvudrätt valde vi båda rib eye-stek med pepparsås. Vi bytte ut potatisen mot kokta grönsaker. Vi hoppade över efterrätten, jag ville spara min "kolhydratsöverdos" till ikväll.

Efter middagen gick vi för ännu ett par drinkar till en bar i Soho. Vi satt och diskuterade framtiden, jobb och lite LCHF:-) Vi är båda överens om att det måste ske någon slags förändring angående våra jobb. Det har blivit för mycket slentrian och ger inget annat än en månatlig lön.

Nå, min situation kommer att förändras snart men nu har jag också alla möjligheter i världen att leta efter ett jobb som jag faktiskt är intresserad av. Min ekonomi är tryggad för många månader framåt så jag slipper ligga vaken på nätterna och våndas över hur jag ska få ihop pengar till mitt bostadslån och mat. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, spara så mycket ni kan om ni jobbar för att ha en säkerhetsbuffert om något skulle hända. Om möjligt, ett belopp som motsvarar 6 månaders uppehälle, men minst 3 månader.

Hoppas nu bara att min positiva känsla håller i sig läääääänge:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...