Till lunch testade jag att göra en currygryta med kyckling som vi avnjöt med stekt blomkålsris. Ni hittar receptet nedanför, blev riktigt gott.
4-6 portioner
4-6 portioner
4 kycklingbröst
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 grön paprika
200 g färska champinjoner
1 paket bacon
smör att steka i
3 msk curry
1 msk paprikapulver
3 dl grädde
1 dl creme fraiche
salt och svartpeppar
Skär kycklingvelarwb i bitar och stek i smör i en stor gryta. Tillsätt hackad lök, vitlök, paprika, bacon och champinjoner och stek tills fått lite färg. Rör ned curry- och paprikapulver. Tillsätt vispgrädde och creme fraiche och låt puttra upp. Smaka av med salt och peppar.
Servera med blomkålsris. Njut
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar