8 september 2011

Hemmajobb

Idag jobbade jag hemifrån för att installera och testa företagets fjärrsystem. Efter lite problem i början så fick jag tillslut igång allt. Systemet är verkligen låååååååångsamt men så länge företaget betalar för tiden man sitter och rullar tummarna i väntan på att dokument och program ska öppna, inte mig emot.

Vid tvåtiden tog jag lunchpaus och Steve och jag promenerade in till Putney. Jag blev riktigt förvånad över hur varmt det var i luften när jag steg ut genom dörren, det var näsan varmare utomhus än inomhus.

I Putney utnyttjade jag GAP:s 25 % rabattkupong och köpte ett par gymbyxor, gymtopp och ett par svarta stretchjeans. 95 % av mina byxor är nu köpta från GAP eftersom de är perfekta för min kropp. Vi hittade också en ställning för våra (eller mina, det är jag som köpt dem alla) vinflaskor på inrednings- och möbelaffären Cargo. Nu har vi plötsligt fått mer arbetsyta i köket då flaskorna är staplade på höjden istället för på bredden. Jag har också hunnit plantera om fyra orchideer som bokstavligen börjat krypa ur sina krukor, tvätta en maskin med smutstvätt samt rensa bort glas och muggar som vi inte längre använder men som tar upp värdefullt utrymme. En riktig produktiv dag med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...