19 september 2011

Första arbetsdagen hemma

Idag var det första dagen jag jobbade hemifrån. Gick någorlunda, men hälften av programmen fungerade inte. Fungerade jättebra när vi testade hemifrån för ett par veckor sedan, nu, inte. Argh. Och sen måste vi absolut använda Outlooks fjärrsystem som är så fullt av funktioner att man knapp hittar emailen.

På "lunchen" gick jag till en bank och öppnade ett nytt konto som jag bara ska använda för mitt frilansande. Konsulten som höll ett föredrag om frilansande för oss för några veckor sedan berättade att det är enklare om man har ett separat konto för alla frilansarinkomster och inte använder det för dagliga utgifter. Så, nu är det gjort iallafall. Jag avskyr att gå till banken. Om det skulle löna sig så skulle jag hellre spara mina pengar i madrassen än på banken.

När jag inte orkade sitta och vänta 10 min på att öppna ett email längre gick jag med Steve till Clapham Junction där vi köpte biljetter för helgens bröllop i New Forest. Det är så dyrt med tåg i det här landet.

Kvällens middag blev ett hopplock av diverse godsaker. Gillar plockmat. Norsk gravad lax som jag köpt på Lidl (perfekt konsistens och billigare och godare än vad man köper på t.ex. Tesco och Sainsburys), kokt ägg, mozzarella, tonfiskröra, gurka, cottage cheese samt hembakat bröd. Förresten, jag vägde mig imorse och såg att jag hade gått ned ytterligare 0,4 kg, trots att jag tyckt att jag ätit så mycket (det tycker jag alltid). 0,5 kg kvar till min målvikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...