Så vad åt jag då (jätteintressant eller hur?!;-)
Gravad lax med rödbetor och philadelphiaost. Åt laxen och osten men lämnade rödbetorna till Steve. Älskar rödbetor men de innehåller mycket kolhydrater. Laxen var god men den når aldrig samma standard som den man får i Finland, de är alldeles för försiktiga med saltet här.
Till huvudrätt, ribeye steak med sallad och stekta grönsaker istället för potatis.
Vi hade inte tänkt ta någon efterrätt men när Steve upptäckte ett gummiband i sin sallad (när servitrisen råkade stå vid bordet) insisterade de på att ge oss var sin efterrätt gratis och det kan man ju inte tacka nej till. Jag tog en chokladkaka som var uuuuunderbart saftig. Jag hade dock så pass mycket självdisciplin att jag stoppade mig själv efter några skedar och Steve fick äta resten.
Till huvudrätt, ribeye steak med sallad och stekta grönsaker istället för potatis.
Vi hade inte tänkt ta någon efterrätt men när Steve upptäckte ett gummiband i sin sallad (när servitrisen råkade stå vid bordet) insisterade de på att ge oss var sin efterrätt gratis och det kan man ju inte tacka nej till. Jag tog en chokladkaka som var uuuuunderbart saftig. Jag hade dock så pass mycket självdisciplin att jag stoppade mig själv efter några skedar och Steve fick äta resten.
Helt ok mat men jag har ätit bättre. De gör också frukost och brunch där som kan vara värd att prova på, speciellt för den vackra utsiktens skull.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar