15 april 2015

Underbart väder och god mat

Lillördag igen och snart helg, härligt. Något annat som är härligt är vädret. Igår var det 24 grader och idag ska det bli 25, det betyder långpromenad senare idag, denna gång längs Themsen mot Putney-hållet. Man måste passa på för imorgon ska det "bara" bli 17 grader och molning och resten av veckan runt 15. Typiskt helgväder.
Förutom att jobba så tog jag mig också i kragen i måndags och tvättade fönstren på både in- och utsidan i vardagsrummet och sängkammaren. Det gick på bara några minuter med fönsterskrapa. Jag har inte tvättat vardagsrumsfönstrena på säkert två år, för ifjol började grannen på nedersta våningen att renovera sin lägenhet med massor av damm som följd så jag kände att det inte var någon vits. Nu är det bara köket kvar.

Veckans mat har varit hamburgare som jag fyllt med överbliven mögelost och lite annat smått och gott som jag haft hemma. Det blir samma lunch och middag idag eftersom jag har två biffar kvar. Tur jag inte har något emot att äta samma mat flera dagar i följd:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...