8 april 2015

Våren är här

Den här veckan har vi fått känna på varma vårvindar och temperaturer på upp till 18 grader i skuggan. Jag har fått njuta inomhus med öppna fönster då jag haft och har fullt upp på jobbet. Steve däremot har börjat bli riktigt brun på de områden som inte täckts av kläder. Han jobbar ju utomhus hela dagarna och har dessutom en hudtyp som blir pepparkaksbrun efter ett par timmar i solen.

Jag har iallafall blivit så pass återställd efter min sträckning att jag kunnat träna på gymmet igen. Kanske spikmattan har hjälpt, jag har legat på den varje kväll den här veckan.

Den här bilden skickade Steve från jobbet idag. Den föreställer Pete som botaniserar i personalens kyl. Pete bor i närheten av sportklubben där Steve jobbar och promenerar in några gånger i veckan och kollar om det finns något ätbart som han kan ta med sig. Engelsmän är uppenbarligen mycket toleranta, jag skulle bli förbannad om någon åt upp min matlåda:-)

Sent from my Windows Phone

2 kommentarer:

  1. Vad lustigt att ingen säger till honom, har Pete blivit en slags maskot kanske?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom verkar vara väldigt toleranta på det där stället:-). Han verkar dessutom vara lite glömsk för han kommer flera gånger om dagen ibland, och kollar i kylskåpet varje gång, så han skulle väl glömma bort att de sagt till honom 5 minuter senare:-)

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...