17 april 2015

Mat och SWEA

Äntligen fredag, så himla skönt. Steve ska jobba mellan kl. 8-12 imorgon, och ca 3 månader framöver eftersom cricket-säsongen har startat och det är matcher varje lördag. Det gör dock ingenting eftersom jag ju kravlar mig upp i ottan också varje lördag för att gå på min dansklass.

Ikväll blev det meatza till middag. Det är så så himla gott. Jag gjorde botten på malet griskött idag eftersom de inte hade något kycklingkött. Precis lika gott.
Lunchen blev tre perfekt kokta ägg (ibland lyckas jag), gravad lax, oliver och majonnäs. Det stod jag mig på i 7 timmar.
Glömde visa fastlagsbullen som jag köpte till Steve på restaurangen Stockholm deli i tisdags efter bokklubben. Han hann tyvärr äta upp hatten innan jag fick fram kameran:-) Behöver jag säga att han tyckte om den, försvann på en minut:-).
Vårt vardagsrum ser ut som en lagerlokal just nu, Steves beställda kosttillskott har anlänt, nu blir det (förhoppningsvis) sälja av.
Sofia och jag har nyligen blivit medlemmar av SWEA London, en ideell förening för svenska eller svensktalande kvinnor bosatta i London (finns över hela världen tror jag). Föreningen ordnar olika evenemang för att svenskspråkiga kvinnor ska kunna träffas och ha kul tillsammans. På torsdag hölls en filmkväll på en bio i Russel Square där de visade den svenska filmen Force Majure och Sofia och jag beslöt oss för att gå dit. Det var första gången sm vi deltog i ett evenemang men vi fick ett mycket varmt välkomnande av de andra kvinnorna och kände oss som en av gänget direkt.

Efter filmen åt vi på middag på en restaurang bredvid och talade om filmen och livet i allmähet. Tyvärr var ljudnivån jättehög i restaurangen så vi fick nästan skrika.

Ett glatt gäng.
Min middag, tre smårätter med betoning på små.
Imorgon är det gym x 2 och på kvällen åker vi in till stan för att fira vår kompis Jason som fyller år med middag på en restaurang

3 kommentarer:

  1. Kanske ni träffade svenskan Krister och jag lånade lägenhet av i vintras? Tror hon är ordförande för föreningen i London..en jättetrevlig kvinna!

    SvaraRadera
  2. Svår fråga ...kunde hon heta Helena och så hade hon ett dubbelnamn till efternamn...men nu är jag inte så säker på förnamnet, och inte nåt annat heller. Kan nog ta reda på, förstås. Borde ha nåt email kvar...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...