19 april 2015

Koreansk matfest

Trevlig söndag på er, hoppas ni har haft en bra dag och inte är alltför deprimerade inför måndagen. Steve och jag har tagit det ganska lugnt men vi har iallafall städat lägenheten så nu är allt dammfritt och rent igen. Just nu är Steve och kollar på en cykeltävlig med sin kompis Dave så jag har suttit och jobba mest hela eftermiddagen. Vill få undan lite så att jag kan ta en promenad imorgon eftersom det ska bli strålande sol och runt 20 grader.

Igår firade vi vår goda vän Jasons födelsedag. Vi var åtta stycken som åt middag på den koreanska restaurangen Kimchee. Vi började med en koreansk alkohlodryck som tillverkats av rismjölk, riktigt god och ganska stark tror jag även om den inte känds så i smaken.
Vi tjejer fick drycken serverade i avlånga koppar och killarna i "tekoppar"
Koreansk mat är god, men mitt problem är att de sätter socker i ALLT, till och med råbiffen. Fast jag försökte undvika de värsta fällorna så tror jag nog jag fick i mig mer socker än jag äter på två veckor. Iallafall så var det grillade köttet väldigt gott.
Sardinfileerna likaså, men de serverades i en mycket söt sås. Suck.
Jasons fru Buket och Cecilia
Cecilia, Sofia och moi
Efter skråvmålet, servitörerna visste inte tillslut var de skulle sätta tallrikarna med mat, så gick vi till en pub bredvid och fortsatte "festen". En riktigt kul kväll tillsammans med ett gäng fantastiska människor.
Steve blev plötsligt kameraskygg
Nej nu ska jag se ikapp veckans Svenska Hollywoodfruar och Hemmas hos Parneviks

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...