27 april 2015

Utflykt till södra London

Veckans värsta dag över. Egentligen var den inte så farlig, jobbet flöt på och vid 12-tiden ringde Steve och frågade om jag hade lust att följa med honom till ett ställe som låg i Carshalton i södra London och köpa Bowls-kläder. Det är typ den enda butiken i London som säljer sådana kläder och som tur var låg den i södra och inte i någon annan del av London så det tog inte alltför länge med tåg. Steve hade blivit informerad av sin chef idag att han får ta de 4 timmarna han arbetar på lördag ledigt mitt i veckan istället och tog genast sina fyra timmar ledigt.

Carshalton visade sig vara en liten och mysig by just före Sutton, skulle kunna bo där faktiskt för där fanns grönområden, flera pubar, och en stor damm i mitten. Riktigt pitoreskt.

Kläderna i Bowls-butiken var allt annat än snygga och de gick mest i vitt eftersom det är färgen man bär när man tävlar. Steve är inget fan av den färgen men fick bita i det sura äpplet och köpte ett par vita polyesterbyxor med teflonbeläggning och vita fotriktiga skor. Han får T-shirten från klubben för den har också klubbfärgen, gult och blått. Fulare kan det inte bli:-) Nu är han kittad och redo för tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...