26 april 2015

Bräss och sniglar på menyn

Trevlig söndag på er. Här har vi inte gjort många knop idag. Jag gick på ett Body Pump-pass på morgonen och sedan har jag jobbat resten av dagen men nu har jag hunnit ikapp. Steve ville bara slappa eftersom han har jobbat måndag-lördag.

Igår åkte vi iallafall in till Kew för middag på den franska restaurangen Ma Cuisine Bistrot. Vi har varit dit tidigare men det är säkert över ett år sedan sist nu. Jag hade sett fram emot deras tallrik med olike smårätter som förrätt men den hade den tyvärr tagit bort från menyn:-(. Istället blev det krabba på avocadomousse. Mycket gott det också, även om jag gillade deras smårättstallrik mer.
Till huvudrätt valde jag att prova på något nytt och beställde råddjur med stekt bräss (en slags körtel) och sniglar. Det var hur gott som helst. Brässen hade lite samma konsistens som kycklinglever. Jag gillar fransk mat för de tar tillvara mycket mer av ett djur än många andra länder och det är kul att prova på något annorlunda.
Redo att hugga in med lätt uppsvullen näsa efter att ha suttit och snutit mig non-stopp i ett par dagar på grund av allergi. Nå, snart har björken blommat ut och allt är som normalt igen.
Efter middagen tog vi tunnelbanan, ett stopp, till Richmond för en sängfösare, eller två, på en pub i närheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...