23 april 2015

Josh Groban och AW

Idag slog pollenallergin till ordentligt. Det första jag gjorde när jag steg upp var att nysa och sedan har jag snytit mig nästan non-stop hela dagen. Jag tog ett allergipiller genast på morgonen men det verkade inte fungera lika bra som tidigare, det enda positiva är att mina ögon inte kliar och tåras ... än

I morse fick jag ett email från min kompis Cecilia som berättade att den amerikanska sångaren Josh Groban ska uppträda i London den 1 december!. Han sjunger helt fantastiskt och hans jul-CD går på repeat hela december här. Jag missade att han var här för ett par år sedan och jag tänkte inte missa honom igen. Biljetterna släpps egentligen imorgon kl. 9, men Cecilia hade fått en slags förköpslänk då hon prenumererar på ett nyhetsbrev för konserter som jag kunde använda. Tur var väl det, för många platser var redan bokade när jag köpte min biljett. Ska bli så kul att se och lyssna till honom live, jag har gillat honom sedan han sjöng ett par sånger i TV-serien Ally McBeal, så det är länge sen:-)
Igår träffade jag Sofia på mat och drinkar i stadsdelen Bank. Som vanligt valde jag fel utgång när jag skulle lämna tunnelbanan och fick gå en bit. Det finns åtminstone 8 utgångar på den tunnelbanestationen och jag är lika förvirrad varje gång, det är som att gå i en labyrint.

Vi gick först till restaurangen Cafe Below för god mat och dryck. Det var tredje gången jag var där och jag gillar verkligen stället, god "hemlagad" mat och mysig atmosfär.

Det blev charkuterie-tallrik till förrätt ...
och sedan provade jag på griskind med grönsaker och aoli till huvudrätt. Jag har aldrig ätit kind tidigare men sett i matlagningsprogram på TV att det är mycket bra kött, och det var det. Maj gad så gott och mört det var. Finns det på menyn skulle jag absolut välja det igen.
Eftersom vi började tidigt hann vi med ännu ett par drinkar efter middagen på en pub i närheten. Vi provade ett gin som hette Ophir. Det innehåller många olika örter/kryddor men den som märktes mest var kardemumma. Otroligt god. Engelsmän kan sitt gin. Vi satt och pratade i puben tills de kom och slängde ut oss, tiden går fort när man har mycket att tala om:-)
Och titta där skymtar Sofia och jag i spegeln:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...