15 maj 2015

Glad fredag

Steve och jag skålar in helgen med ett gott Malbec-vin som Steve gick och köpte. Det är nog mitt favoritrödvin.

Min telefon började plötsligt fungera igen igår som om inget hänt. Allt som krävdes var att batteriet fick ladda ur helt och när jag satte i laddaren igen funkade skärmen som den skulle. Den behövde uppenbarligen få tömma batteriet helt. Typiskt Microsoft. Jag får problem med min dator också om jag inte startar om den minst varje vecka, den blir såååå långsam.

Muskeln i skinkan som jag sträckte för 8 veckor sedan verkar nu vara nästan läkt. I morse på Body Pumpen provade jag på att göra deadlifts (man böjer sig framåt och drar upp skivstången mot sig) och det gick utan större problem. Det är den rörelsen som jag inte kunnat göra på nästan två månader. Så jäkla skönt att det går rätt väg. Jag började misströsta när veckorna gick och jag knappt kunde ta mig upp ur sängen och allra minst böja mig över handfatet utan att stödja mig med ena handen.

Det enda som hjälper mot sträckningar är oftast vila, MEN, det betyder inte att man har rätt att lata sig, man kan fortfarande träna alla de andra muskler vilket jag har gjort. Det betyder att jag nu inte behöver börja från noll vilket skulle ha varit väldigt omotiverande.

Sent from my Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...