1 maj 2015

Helgen är här

Glad fredag på er alla, jag fredagsmyser med ett par frozen Margaritas. Det blir inte fler än det så eftersom jag har min dansklass kvart före 8 som vanligt och den vill jag inte missa.
Min middag blev en Carbonara, lågkolhydrat naturligtvis. Ni får receptet som jag lånat från den här bloggen under bilden.
Carbonara
4 portioner

Ingredienser 
2 paket bacon
1 stor gul lök
2 vitlöksklyftor
4 äggulor
1-2 dl riven parmesan
1/2 dl vispgrädde
salt, svartpeppar

Instruktioner 
Klipp baconet i mindre bitar och lägg i panna. Efter ett tag blanda ner finhackad lök och vitlök. Blanda ihop på medelstark värme, löken ska inte få så mycket färg. Vispa ihop ägg, riven parmesan och vispgrädde. Salta och peppra. Koka pastan (jag använde Slim Pasta) alt. zucchinipasta och blanda sedan ner i baconfräset, rör ner ägg och ostsmeten. Jag hade även i lite broccoli också! Servera gärna med lite bladpersilja och nymalen svartpeppar!

Idag tog jag eftermiddagen ledig och efter en tidig Body Pump och dusch tog jag bussen till det stora shoppingcentret Westfield i Shepherds Bush. Jag har svårt med all turistträngsel i Oxford Street och därför åker jag hellre in till något av de stora köpcentrena utanför centrum. Det är dessutom mycket praktiskt för oss att åka in till Shepherds Bush från Wandsworth, buss 220 från Wandsworth stannar precis utanför shoppingcentret och där finns mer butiker än man orkar med.

Jag behövde egentligen inget speciellt utan ville bara se något annat än jobbdatorn för några timmar. Jag passade dock på att kolla bikiniurvalet då alla mina bikinis har tappat spänsten och vi åker till Grekland i september. Tyvärr hade precis ALLA extra inlägg och sådana vill jag inte ha.

Jag åt lunch i deras "food court" och valet föll på en superhälsosam ceasarsallad med grönkål från Tossed. Det mest LCHF jag kunde hitta bland alla wraps, nudlar och hamburgare.
Imorgon blir det "fine dining" med Steve. Han ville bjuda mig på middag på Theo Randalls restaurang som tack för att jag hjälpt honom när han har haft svårt att få ekonomin att gå ihop under det senaste året. Jag sade åt honom att först när han känner att han är riktigt på botten så vänder, inte förr, och det var precis det som hände.

Det är inte lätt att vara egenföretagare, men som tur var fick han ett fast jobb för 1,5 månader sedan som innebär fasta inkomster medan han försöker få sin egen verksamhet på fötter igen. Han trivs superbt på sitt nya jobb så han kommer nog att fortsätta jobba där parallellt med sin egen verksamhet. Varför välja när man kan göra båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...