6 maj 2015

Kompisträff i St Pauls

Så var det lillördag igen. Steve är på Bowls-klubben och jag har gått ett pass Body Attack så nu sitter jag och slappar på soffan med tända ljus. Det har blåst i två dagar nu så det viner i knutarna och däremellan har det regnat eller så har solen skinat. Verkligen varierande väder.

Igår träffade jag min kompis Suss för middag och drinkar. Vi träffades senast i slutet av februari och vi var lika förvånade båda två att tiden gått så snabbt. Det känns som om att tiden går mycket snabbare här i London för det är snabbare puls på något sätt. Vi bokade genast in en ny träff om några veckor så att det inte hinner gå lika lång tid som senast.

Vi åt middag på en fantastisk italiensk restaurang som ligger inklämd mellan smala gator i närheten av St Pauls som heter Taberna Etruska. Vi gick dit några gånger när vi jobbade på samma företag för flera år sedan och hade helt glömt bort den.
Säkert val, leverpate
Jag kunde inte motstå att välja "gris på tre sätt" när jag såg rätten på menyn och den var faktiskt god; korv, baconlindad grismedaljong och sidfläsk.
Servicen var bra, nästan lite väl bra, för de höll på att fylla våra glas konstant trots att vi inte hunnit ta mer än en munfull efter deras föregående påfyllning. Det ledde till att glaset nästan var proppfullt och det tycker både Suss och jag ser väldigt "billigt" och girigt ut. Tillslut sa Suss till och vi fick ha flaskan ifred en stund.

Efter middagen tog vi en sängfösare i en bar bredvid, kvällen var ännu ung. Det var så kul att träffa henne igen och skvallra om vad som hänt sedan senast, det vi mindes iallafall:-)

Igår gjorde jag stekpannepizza till lunch. Jag åt hälften och sparade andra halvan till idag. Den är så fantastiskt god och enkel att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...