17 maj 2015

Sunday Roast och curry

Glad söndag på er, hoppas ni har haft en bra dag. Min dag började kl 10 på gymet för en timmes Body Pump. Luftkonditioneringen fungerade inte så det var som att träna i Sahara när 30 personer svettades. Träningen blev dubbelt så jobbig när det var så dåligt med syre i salen. Jag tog mig igenom iallafall.

Väl hemma igen duschade jag och vilade lite innan Steve och jag gick till en av våra lokala pubar, The Armoury, för Sunday Roast carvery, dvs. man får ta sidorätterna själv och ta om så många gånger som möjligt.

Puben ligger bredvid en musikstudio och ett par gånger i veckan bjuder de på gratis live-musikkvällar. Känner man för att spela en trudelutt så är det bara att sätta sig bakom keyboarden, trummorna eller greppa en gitarr. Steve och jag har inte varit på någon av dessa kvällar ännu men vi borde nog prova på.
Deras Sunday Roast är fantastiskt god och de har massor av LCHF-vänliga tillbehör.
Under alla sidorätter så lurar ett par tjocka skivor nötkött.
Efter lunchen tog vi en runda i shoppingcentret innan vi gick hem och lät maten sjunka undan ett par timmar innan det var dags för städning så nu är det dammfritt igen. Härlig känsla.

Igår spenderade jag eftermiddagen och kvällen i Shoreditch/på Brick Lane tillsammans med min kompis Jenny som kom upp från Kent. Vi har känt varandra i nästan 12 år så vi har en lång historia, även om kontakten var lite mer sporadisk när hon och hennes engelska man bodde i Sverige några år.

Jenny hade aldrig besökt Brick Lane tidigare så vi gick runt i olika vintage-butiker innan vi åt middag på en curry-restaurang ... finns inte så mycket annat att välja på där:-) Jag måste dock säga att de indiska resturanger som finns i Sydvästra London är bättre än de på Brick Lane, som ska låtsas vara curryns hemvist i London. Nå, vi blev mätta iallafall ...
Vi hann med ännu en cocktail innan det var dags för Jenny att ta tåget tillbaka söderut. Hon var tvungen att åka tidigare eftersom det var rälsarbete och istället för normala 1 timme tog resan 2,5!!
Jenny är en glad prick och det var så kul att träffa henne igen. Vi kom överens om att nästa gång ska hon sova över och så ska vi gå på någon pub där de spelar musik, typ Half Moon i Putney.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...