9 maj 2015

Gym och lätt shopping

Sådärja, då var dagens svettiga timme avklarad. Body Attack är mycket effektivt för att förbättra flåset och uthålligheten eftersom det är intervallträning med två pulshöjade toppar och mycket hoppande. Man lär bränna ca 800 kcal under en timme, men jag säkert 8 eftersom träning inte påverkar min förbränning alls. Men, träning, och då menar jag inte långsamma promenader där man inte svettas, är bra för både hjärta, skelett och leder.

Något som jag emellertid aldrig upphör att förvånas över är att vissa har så otroligt dåligt taktsinne, de kan inte göra den enklaste rörelsen i samma takt som alla andra. I dag var det en tjej som absolut måste stå längst fram och förvirra alla andra bakom. Till slut var tjejen alldeles bakom henne tvungen att byta plats för hon blev alldeles förvirrad. Det hjälpte inte att instruktören sa att "nu ska vi alla gå till höger först", nix, hon gick till vänster.

Efter gymet tog jag en runda på shoppingcentret, med början på TK Maxx för att se om de fått in något intressant. Svetten rann fortfarande utmed ryggen efter gymet så jag provade inga kläder, men hittade en bikini som såg ok ut och köpte, dvs. inte hade för hårda kupor (den rosa och grå till vänster på bilden). Sedan tog jag en runda på Boots och Superdrug för att köpa smink, tandblekning, kroppsolja och annat som jag har planerat köpa i flera veckor. Jag avslutade min shoppingrunda på Sainsburys för att köpa matingredienser för middagen. Jag passade också på att kolla Sainsburys bikiniutbud och hittade en som inte såg så pjåkig ut och hade rätt typ av kupor, dessutom var den 50 % rabatt så £5,50 för hela setet. Nu borde jag ha så jag klarar mig den här sommaren och vår resa till Grekland i september.
Här ska ni förresten få se hur Steves och min fördelning med duschgrejer ser ut ...
Mina
Steves, med bland annat 6 duschtvålar.
Syns det månne vem som älskar "två till priset av en"-erbjudanden:-)

2 kommentarer:

 1. Man skulle tro att Steve är mer fåfäng av sig, eller hur?!
  Det jag ibland undrar över i London är att alla har sina tvålar och schampoon runt kanten på duschskåpet, säljs det inte alls såna korgar som vi i Skandinavien och Norden har hängande över våra skåp? Jag har åtminstone inte sett såna i affärerna...tycker bara att de är bekväma att använda...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt, och han är precis tvärtom:-) Jag har inte sett några korgar men de har dem garanterat på IKEA, ska kolla nästa gång jag åker dit ... fast den kommer väl att rasa i golvet om Steve plockar alla sina flaskor dit:-)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...