16 juli 2015

Sista förberedelserna

Det är konstigt att man är som mest stressad dagarna inför semester trots att den inte precis kommer som en överraskning:-)

Dagens schema:
8.00-10.30 - Jobb
11.00-12.00 - Pilates
12.10-12.40 - Checka in oss till flyget och skriva ut boarding-pass, minus Steves flyg från Helsingfors till Kronoby då British Airways system valde att sluta fungera. Jag hann printa ut mitt boarding-pass. Det gick inte heller att byta sittplatser (jag var tvungen att boka Steves och min resa separat då han återvänder till London tidigare)
13.00-13.50 - Body Pump
14.00-15.00 - Försökte hämta ut mitt recept på blodtrycksmedicin, men på grund av min läkarens ovilja att skicka recept elektroniskt (hallå, vi lever inte i 1970-talet längre) så hade mitt förnyade recept inte anlänt, efter 6 dagar per post, till mitt apotek. Efter ett antal samtal från mitt apotek, där jag också talade med min läkarmottagning, så skickades ett nytt recept per FAX. Hann shoppa lite mat på Waitrose under tiden.
15.30-16.30 - Entimmes promenad för att testa att min nedladdade spellista räcker en timme. Det gjorde den inte så ikväll har jag laddat ner några låtar till på min telefon. Jag har varit för lat/envis för att lära mig hur man laddar ner musik till telefonen, men fick krypa till korset efter att ha insett att radiokanaler spelar mest gammal musik, avbruten av reklam var fjärde låt, och att det är jävligt svårt att ladda upp mp3-filer från CD till min Nokia-telefon. Jag och min bror Owe försökte förra sommaren och av 3 CD:n så "fastnade" en.
16.31 och framåt - Laddat ner och köpt fler låtar samtidigt som jag förstrött tittat på när Steve packat sin resväska, duschat, bokat taxi för imorgon (jag tvingade honom) och sedan kastat sig på cykeln för att träffa hans kompis Duncan.
När han åkte iväg öppnade jag min lilla flaska med bubbel som jag avnjöt tillsammans med snäckskal fyllda med bl.a lax och räkor som jag köpte på Waitrose (finare matvarukedja). Jag har också kollat på det fjärde avsnittet av Sommar med Ernst (kollade de föregående avsnitten igår) för att komma i semester- och sommarkänsla. Ernst är ett måste både sommar och jul, även om jag kanske inte kommer att göra en golvlampa av drivved eller lampetter av koppar. Han är en riktig mysfarbror:-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...