30 januari 2016

Ginprovning i Hammersmith

Sådär, då är mina två lördagspass på gymmet är avklarade. Måste medge att det verkligen inte är lätt att stiga upp 7.45 men det är inte mycket att göra om man vill gå på passet och det vill jag, det är enda vettiga danspasset som de har på gymet.

Lunchen blev tonfiskröra på färsk spenat, avocado, kokt ägg, gröna bönor och tomater. Röran gjorde jag på en burk tonfisk i vatten, 50/50 fördelning majonnäs och creme fraiche, kapris, hackad röd lök, salt och peppar. Nu håller jag mig lätt i timmar.
Steve beställde en säng till Busen på nätet och igår kom den. Hittills har han legat i den 0! gånger:-) Om man lyfter dit honom hoppar han ut i samma sekund:-) Det lär nog ta några veckor innan han vågar sig dit.
För ett par dagar sedan frågade min kompis Ivonne om jag ville komma med henne på ginprovning och det ville jag naturligtvis:-). Hon specificerade inte vilket ginmärke det gällde så jag trodde det var en blandning av olika. Först när vi kom till stället som såg ut som ett större lagerutrymme så såg jag att vi skulle smaka Sipsmiths gin och vodka i deras distilleri.
Evenemanget började med att vi fick var sin gin & tonic innan killen som tog emot oss berättade  om ginets och Sipsmiths hela historia. Det är intressant att lyssna till folk som brinner för det de jobbar med.
Två av de välpolerade kopparkokarna där de tillverkar både gin och vodka.
Vi fick mer information om själva processen samt smaka på fler av deras produkter.
Här bubblar gin och kryddor.
Hela gänget. Det var chefen för puben Cross Keys där Ivonne är stamkund som hade arrangerat ginprovningen och resten var antingen personal eller pubens stamkunder.
Efter ginprovningen gick vi till puben Cross Keys där pubchefen bjöd oss på både Gin & Tonic-drinkar med Sipsmith och småvarmt att äta, han var verkligen givmild. Jag åkte hem vid åttatiden för då hade jag fått nog av mitt värkande ben och behövde inta ryggläge. Igår ringde de förresten plötsligt från "fysioterapicentret" dit jag hållit på och ringt hela januari och nu fick jag äntligen tid, redan nästa tisdag.

2 kommentarer:

  1. Fin bädd Busen fått. Dock har jag märkt att katter sällan väljer att ligga på nåt som är i golvläge, utan de vill ligga högt uppe. Så kanske om ni flyttar bädden lite högre upp så uppskattas den bättre....eller inte!��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har flyttat den högt och lågt men han hoppar ur den så fort han kan:-) Den kanske doftar underligt tycker han, nå tids nog så kanske den duger. Snacka om att slänga pärlor för svin:-D

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...