18 januari 2016

Long time no see

Glad måndag. Trodde inte mina ögon när jag såg att det gått fem dagar sedan mitt senaste inlägg, har nog lite att göra med att jag måste försöka klura ut hur man överför bilder från den nya kameran till datorn. Nu har jag klurat ut det, eller tagit mig i nackskinnet och läst bruksanvisningen, och efter att ha installerat en programvara fungerar allt som det ska.

Idag rivstartade jag gymveckan med två pass. Först en Grid-klass som består av cirkelträning och man ska hinna med så många upprepningar av en rörelse som möjligt på 30, 40, 50 och 60 sekunder. Passet är härligt pulshöjande. 15 minuter senare började min Barre-klass. Det är lite annan träning så passar bra att koordinera.

Igår åt Steve och jag middag på en pub nära Waterloo som specialiserar sig på olika hamburgare, The Thirsty Bear. Steve hade roat sig med att googla på "de största hamburgarna i London" och då kom det här stället upp. Stället hade just öppnat efter renovering men jobbet var fortfarande pågående.
Ett mycket gott spanskt vin, Rame någonting.
Jag beställde en hamburgare med hamburgerkött och pulled pork. Den var helt underbart god, köttet var saftigt och biffen stor. Hamburgaren serverades med fritterade sötpotatisfries som jag bara åt några av men kan säga att de var de godaste sötpotatisfrisen som jag någonsin ätit. Steve åt gladeligen upp resten av dem.
Steve beställde en massiv dubbelburgare men den gick ner utan problem, han hade sparat sig hela dan för den här köttfesten:-). Vi kommer nog att åka hit igen för hamburgarna var fantastiska och deras meny är lång:-)
Herrtoaletten, som även den är under renovering. Steve tog bilden, jag har trots allt min begränsning. Mycket finurlig lösning dock att använda gamla öltunnor och dessutom förhindrade de överdrivet skvättande.
I fredags följde jag med Steve när han skulle spela en inomhusturnering i bowls i Richmond. Föredrar verkligen utomhusbowling, det kändes lite väl instängt i den här arenan.
Vi fick skjuts hem av en klubbkompis vilket var sååå skönt så vi slapp stå och frysa i väntan på tåget.
Lördagens lunch, fisksoppa med saffran. Såå gott.
Till middag gjorde vi ännu en gång Pork Belly enligt Gordon Ramsays recept. Vi tröttnar aldrig på den.
Idag gjorde jag focacciamuffins som blev jättegoda men dem får ni recept på senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...