9 januari 2016

Hemmamassage

God morgon härifrån. Det blev inget Dance Fit-pass för mig i morse eftersom jag hade glömt ställa väckarklockan så jag försov mig. Jag vaknade först kl. 8.40 av att Steve höll på att leka med Busen så hela sängen gungade. Jag trodde först att klockan var 7.40 och började stiga upp för att gå till gymmet tills Steve påminde mig om att jag försovit mig. Äsch, nu måste jag vänta en hel veckan tills nästa pass. Nå, kl 12.35 är det dags för Body Attack och DÅ är jag vaken:-)

Igår köpte jag en ny massageapparat. Vi har redan en apparat som masserar upp och nerför ryggen men man kan inte stoppa den på ett visst problemområde och jag ville ha en som man kunde sätta på ett område som är speciellt stelt. Jag har kollat på nätet men jag skulle gärna vilja prova apparaten innan jag köper den och som ett svar på mina böner så öppnades en pop up-butik i vårt shoppingcenter för ett par veckor sedan och igår efter gymmet gick jag dit. Efter att ha provat apparaten på olika kroppsdelar så slog jag till. Trots £50 rabatt så kan man inte säga att apparaten var jättebillig men jag hade bestämt sig och jag utgår från att kvaliteten är bra eftersom den är tysktillverkad:-)
Igår kväll turades Steve och jag om att använda den. Den erbjuder "deep tissue"-massage med eller utan värme vilket är vad jag vill ha, inget lätt duttande på skinnet.
Det verkar som om Busen bestämt sig för att sova på ett nytt ställe på natten. Igår somnade jag med Busen liggandes på Steves kudde (Steve var fortfarande vaken) och vaknade med honom på min kudde:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...