7 januari 2016

Middag, balett och gym

Skön torsdag på er. Steve är ute på sin traditionella torsdagsträff med sin kompis Duncan så det är bara jag och Busen hemma. Han ligger och sover som bäst, samlar väl energi till kl 22 när han brukar vakna till och springa som ett skott ut och in i rummen, över och under möbler. Han brukar orka i en halv timme ungefär:-)

Åh vad skönt att det snart är helg, det är mycket jobb nu. Idag hann jag iallafall med två pass på gymet, först Pilates och sedan Grid Lean där man utför olika rörelser, med och utan redskap, i 20 sekunder. Man svettas ganska bra.

Igår eftermiddag träffade jag min kära vän Carola som besökte sin man som fortfarande bor här i London. Hon och deras två döttrar bor i London. Vi åt tidig middag, eller sen lunch, på puben The Rocket i Putney. Vi hann tyvärr bara ses i två timmar eftersom jag skulle på baletten Nötknäpparen inne i stan senare men vi hann behandla det mesta.
Teatern Coliseum är nog en av de vackraste teatrarna i London, synd bara att det är så fruktansvärt dåligt med benutrymme. Jag såg Nötknäpparen på i St Petersburg för 100 år sedan men minns inte mycket så det var kul att se den igen, och den var riktigt bra.
Jag äter normalt aldrig halvfabrikat men idag hittade jag förpackningar med olika smaksatta kycklingbröst på Waitrose som innehöll typ 0,2 g kolhydrater/100 g så det var mer än väl godkänt. Till kycklingen åt jag blomkålsmos och ångkokta brysselkål och broccoli.
Busen har inte haft några problem alls efter kastreringen utan har varit i full gång sedan han kom hem.


xxx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...