3 januari 2016

Bio, teater och träning

Pust, nu har vi fått i Busen den tredje och sista dosen maskmedel. Han börjar lära sig vad som är på gång när vi båda närmar oss honom med filt, benen står åt alla håll och klorna är ute när vi lindar in honom. Nästa gång tänker vi försöka med piller. Det är säkert inte lättare att få det i honom, men då behöver vi bara ge honom en dos i månaden.

I morse steg jag upp kl 9, eller ja vi vaknade båda första gången vid 6-tiden när Busen hade sovit klart och började studs runt. Hans senaste favoritsovplats sedan en vecka tillbaka är på Steves kudde och det håller på att bli ohållbart, hur gulligt det än är. Han kurrar Steve i örat, slickar hans hår och trampar runt vilket gör att Steve inte får långa pass av oavbruten sömn:-).

Kl 10 var det dags för årets första body pump-pass vilket gick helt bra. Jag har kommit igång bra med träningen sedan jag kom tillbaka till London den 29:e, 3 gympass och en promenad.

Den senaste Star Wars-filmen har visats i ett par veckor nu och idag lyckades vi få till det. Vi var båda överns om att den var mycket bra. Den var gjord lite i samma stil som de första filmerna vilket vi gillade, inte för mycket "uppenbar" datoranimering.
Igår var det dags för årets första kulturella upplevelse, jag var och såg pjäsen The Homecoming med Gemma Chan i en av huvudrollerna som kanske inte är så känd utanför England ännu.

Jag hade plats ganska långt bak men när jag suttit en stund kom en ur teaterpersonalen och frågade om jag ville sitta på fjärde raden istället och det hade jag naturligtvis inget emot:-)
Vad tyckte jag om pjäsen då?! Ja, skådespelarna var bra men pjäsen lite mysko, jag hittade ingen röd tråd. Den var nog mer för personer som gillar att analysera teaterpjäser in i minsta detalj, jag vill bara bli underhållen och inte behöva tänka alltför mycket:-)

2 kommentarer:

  1. Varför måste Busen ta maskmedel så ofta? Våra katter har fått det kanske en gång i året, likaså hundarna, och det för att de vistades utomhus ochan inte visste vad de fick i sig där ute. Men Busen lever ju inomhus, så han äter ju inte annat än den mat ni ger honom. Maskmedel innehåller ju en hel del gifter osv, tycker bara att han skulle må bättre av att inte ta det så ofta. Har aldrig hört förrut att man skulle ge det en gång i månaden....;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, här är det en gång i månaden som gäller av någon anledning:-) Det kan förstås hända att det säkert finns oönskade smådjur i kattmaten också. Han har dock aldrig reagerat på maskmedlet, inte minsta diarre, något som han alltid fått tidigare när vi testat ny kattmat. Jag tänker nog ta mig friheten att ge det mer sällan hädanefter, just för att han inte springer utomhus hela tiden. Bad nu att få tabletter för det var liiiite jobbigt att behöva ge honom maskmedel tre dagar efter varandra.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...