12 april 2018

Charmiga Busen

Åh så gott det doftade av nyklippt gräs när jag gick till och från gymmet i morse. Här blir det aldrig tjäle i marken utan gräset är grönt året runt och säsongens första gräsklippning brukar ske i februari/mars.

Idag provade jag en ny gymklass, Bodybalance, som är en blandning av yoga, tai chi och pilates till musik. Jag föredrar ju snabbare klasser, men den här är nog bra och välbehövlig för att stretcha ut musklerna.
I morse knackade en besiktningsman från Thames Water på dörren redan 5 över 8. De ska, eller har redan inlett, ett grävarbete på gatan mittemot vårt hus och ville gå igenom varje lägenhet och kolla väggar och tak innan arbetet skulle börja. Det här gör dom för att se att det inte uppstår några sprickor i konstruktionen ifall de "tagit i" för mycket i sitt byggande och fått husen att röra på sig. Om det skulle ske så ersätter Thames Water naturligtvis för skadorna.

Först öppnade jag bara en springa i dörren för att mota bort Busen som genast var där med sin nyfikna nos och ville se vem som kom. Tillslut gav jag med mig och han skuttade ut och hälsade på besiktningsmannen med högljudda mjau. Jag tänkte för mig själv att hoppas han inte väcker grannen. Mannen som var mitt i sin presentation av vem han var kom helt av sig😀. Han berättade att han älskar katter och började stryka Busen som så klart var jättenöjd över uppmärksamheten😸. När mannen lyckades slita sig från gosandet började han gå igenom varje rum samtidigt som han berätta om väggarnas och takens tillstånd i en bandspelare och tog foton. När han kom till vardagsrummet hade Busen satt sig vid ett fönster som vi öppnat ett par centimeter för att släppa in frisk luft. När mannen fotograferade samma fönster och förklarade vad han fotade så hörde jag ett klick och orden "little pussy" (liten katt i det här fallet😁), han hade uppenbarligen inte kunnat hålla sig från att fota Busen😂. Efteråt berättade han att han tidigare haft katter men ingen som var så snäll och social som Busen. Jag iddes inte nämna att även Busen har sina dåliga dagar när klorna är ute😾. Det finns en liten kattälskare i oss alla😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...