3 april 2018

Crazy golf och crazy portioner

Så var påsken över för den här gången, och i år hann jag inte ens ta fram de få påskpynt jag har😊.

Idag har jag mest jobbat, med avbrott för mitt vanliga gymbesök före lunch. Nu sitter jag på soffan med datorn i famnen och skriver. Steve är ute på drinkar/middag med tre av sina kompisar. De har inlett en ny tisdagstradition som börjar med att två av dem kommer hit vid halv 6-tiden. Steve bjuder på kaffe och kex i köket och så sitter de där och pratar om främst cyklar medan de väntar på att den tredje ska dyka upp vid 8-tiden varefter de går till puben. Jag tycker att det är lite kul att de kommer hit och så får Busen lite sällskap, fast han tappar snabbt intresset efter de första välkomstmjauen.😊

Igår var Mia och jag och gjorde något kul som ingen av oss gjort på åratal, spelade minigolf. Det finns två inomhusminigolfbanor med vardera 2 stycken 9-hålsbanor i London; en i West End och en i Monument, där vi var. Klubben heter Swingers.
Det fanns både bar och små matstånd så man behövde varken gå törstig eller hungrig när man spelade.
Vi var lite rostiga i början men sen började det flyta på.
Efter en jämn kamp avgick faktiskt jag med segern, med 1 poäng, men det var nog snarare tur än skicklighet😁
Efter matchen kände vi att det var dags för sen lunch/tidig middag och vi tog tunnelbanan till Warren Street station med förhoppningen att restaurangen Archipelago, med sitt minst sagt intressanta köttutbud, skulle vara öppen, men icke. Det var trots allt röd dag. Vi svängde då in på en brasiliansk restaurang som vi sett på vägen och som visade sig riktigt bra; liten och mysig, god mat och jättestora portioner. Vi tog 3 tapas var som visade vara nästan lika stora som en vanlig huvudrätt, och vi gjorde något vi aldrig gjort tidigare, bad att få matresterna med oss hem😊. Restaurangen hette förresten Brazilian Gourmet Restaurant.
Jag valde stekt chorizo-korv, fritterade bläckfiskringar och kycklingbitar. Jag brukar inte beställa friterad mat, tycker inte om frityrgegget, men chansade och det visade sig att ringarna faktiskt innehöll bläckfisk och frityren var tunn.
Steve tycker inte om tapas (för små portioner) men de här skulle han nog gilla😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...