7 april 2018

Lördagen hittills

God lördag på er! Klockan är halv 3 och det känns som om jag varit igång hur länge som helst. Det var tyvärr ingen dansklass i morse, men då skulle jag kunna sova lite längre istället, som till kl. 9, trodde jag. Så blev det dock inte😃Busen har återgått till att väcka Steve vid 6-tiden (inte mig emot, hellre honom än mig;-)) vilket innebär att Steve är klarvaken vid sjutiden. Han förstår att det inte skulle bli jättepopulärt om han väckte mig då men vid 8 är han urtråkad och vill ha någon att prata med😊.

Eftersom jag nu inte skulle till gymmet förrän halv 1 så föreslog Steve frukost på puben The Rocket i Putney så vi gjorde oss snabbt klara och tog bussen dit (för tidigt att gå:-))
Efter frukost gick vi runt i några affärer då Steve behövde en ny heltäckande hatt till jobbet. Han har redan blivit brun i ansiktet och då har solen kanske skinit i två dagar. Steve hittade ingen hatt som han gillade men jag kom hem med två pussel som jag köpte billigt i ett par välgörenhetsbutiker.
Busen har fått ett nytt hus som han genast invigde. Perfekt Busen-storlek😻. Den han har nu är platt som en pannkaka eftersom han har suttit ovanpå den.
Ikväll bär det iväg till stadsdelen Farringdon tillsammans med Carina för kabareshow med burleskdansare, magiker och mycket annat. Det står att man kommer att tas tillbaka till 20-talet. Hoppas det blir så bra som det låter.

Vi har också bokat klart vår tvådagarsresa till Lake District. Vi åker den 7 maj och kommer tillbaka den 9 maj. För att slippa passa tåg och se mer av området har vi bestämt oss för att hyra bil från London. När jag fick förslaget så sa jag att gärna, bara Carina kör ut ur och tillbaka in till London:-D. Jag har inget emot att köra på vanliga landsvägar och genom småstäder och med navigator blir det naturligtvis så mycket enklare.

Veckan efter, den 16-20.5, bär det av igen😃. Den här gången till Gardasjön tillsammans med min norska kompis Svanhild. Vi kommer att träffas på en av flygplatserna i Milano (hon kommer från Finland där hon bor nuförtiden) och så kör vi därifrån. Det är mycket nu😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...