13 april 2018

Lunch i Richmond och resplanering

Glad fredag på er! Jag ligger på soffan som vanligt och Steve är och betalar sin anmälningsavgift på sin bowls-klubb och träffar klubbkompisar, snart börjas det😃

Idag jobbade jag bara till kl 12 eftersom jag skulle träffa ett gäng svenska kompisar på lunch i Richmond. Vi möttes på en väldigt mysig pub på en sidogata från Themsen som heter The White Swan och är byggd 1787. Det ni!😊 Jag har varit till den här puben ett par gånger tidigare och maten är alltid bra.
Den här gången fanns duvbröst på menyn och jag som aldrig sett duva på menyn tidigare valde naturligtvis det. Köttet kom också med med ett kvarglömt hagel som jag till all lycka upptäckte innan jag hann bita till😏. Det skulle INTE ha varit kul att bita sönder en plomb, har gjort det en gång tidigare.
Efter den trevliga lunchen tog jag vägen via varuhuset House of Frasier där jag hittade ett par snygga skor i grått. Jag såg dem på Top Shop i Wandsworth igår men där hade de inte rätt storlek. Här fanns de. Älskar den glansiga finishen.
Jag köpte också 4 snygga dricksglas med räfflor som sänkts från 30 till 9 pund.
       
I morse efter gymmet gick jag via bokhandeln och köpte en guidebok om Lake District. Google i all ära men jag älskar att bläddra i en fysisk guidebij och markera intressanta saker. Det är bara tre veckor kvar nu innan jag och Carina åker på en liten minisemester från 7-9 maj och vi vill hinna klämma in så mycket som möjligt. Jag har velat åka till LD sedan jag flyttade till England för det lär ska vara extremt vackert där. Nu får man bara hålla tummarna att vi får vackert väder de tre dagar som vi kommer att vara där. En dag kommer vi att åka på en 8-timmars rundtur i området som riktiga pensionärer, men ibland är det verkligen skönt att slippa försöka ta sig runt själv.😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...