31 augusti 2022

Lillördag

Hej, hej. Tänkte kika in en snabbis innan jag fortsätter med nästa avsnitt av den brittiska TV-serien Sanditon på SVT Play. Perfekt om man gillar periodserier som jag.

På fredag åker jag som jag säkert skrivit tidigare till Göteborg tillsammans med min kompis Angela. Vi ska på kräftskiva som anordnas av vår svenska kompis Cecilia och hennes partner Robert i hans sommarhus i Kungsham, norr om Göteborg. Det ska verkligen bli kul och livat misstänker jag😊. Jag åker tillbaka till London på tisdag medan Angela fortsätter till Stockholm där hon möter upp en av sina söner. Steve tycker inte om kräftor så mycket att han skulle slänga ut pengar på en flygbiljett för att äta dem😏

Jag har som vanligt mest jobbat och gymmat den här veckan, men på lunchen tog jag bussen till Putney och en av mina favoritpubar, The Arab Boy.

Maten här är alltid så god och väldigt förmånlig. 
Mätt och belåten beslöt jag mig för att sträcka på benen och gå hem. Det tar bara 30 minuter och vädret var fint. Man märker dock att hösten är i antågande, för kvällarna har börjat bli kyligare och dagstemperaturen sjunker med cirka en grad i veckan. Jag kan inte säga att jag ser fram emot höst- och vintertemperaturerna, utan skulle vara jättenöjd med 25 grader året runt.

Ibland är det omöjligt att muta Busen med kattvideor. Kan inte bli tydligare än så här att han inte är intresserad😂
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...