12 november 2009

Fredagskänslor

Känns verkligen som om det skulle vara fredag idag, jag tycker att jag har gjort mitt på jobbet för den här veckan och är helt förberedd på att att sova länge imorgon:-)

På lunchen träffade jag min före detta kollega Svanhild. Hon var i London på kurs över dagen och vi hann mötas på snabblunch innan hon tog tåget tillbaka till Birmingham där hon bor. Har inte sett henne sedan vi besökte Dublin i slutet av september.

Steve åker ned till sina föräldrar idag och ska stanna till söndag. Han är enda barnet så jag kan tänka mig att han blir ordentligt uppassad nu när han är "sjuk" med en strid ström av hans favoritmat:-). Jag valde att stanna kvar i stan och bara slappa. Den senaste veckan har varit ganska hektisk och kände inte för att socialisera alltför mycket även om hans föräldrar är supertrevliga (jag har alltid haft tur med mina "svärföräldrar" och när ett förhållande har tagit slut har jag saknat dem mer än exet:-). Imorgon har jag dock planerat att åka och hälsa på min kompis Ivonne i Hammersmith efter jobbet och på lördag eller söndag funderar jag på att åka till IKEA och köpa lite glögg och annat gott. Det börjar ju lacka mot glöggtider nu och det enda som duger är finsk, svensk eller tysk glögg, engelsk glögg eller "Mulled wine" smakar mest uppvärmt rödvin. Mmmmm!!
Idag ska jag äntligen ta mig till gymet, har inte hunnit gå sedan förra måndagen och mina muskler har börjat förtvina. Det borde inte vara så mycket folk ikväll för torsdagar och fredagar är de dagar när man går ut på drinkar med sina kollegor eller kompisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...