1 november 2009

Middagen/lunchen är klar

Så var veckans tredje och sista gymbesök avklarat, imorgon börjar eländet igen:-) Det var dock lugnt och skönt och jag kunde gå på vilken maskin som helst utan att behöva köa. Fredag kväll, lördag eftermiddag och hela söndagen är lugna perioder på gymet för då har folk annat att göra, typ hänga på puben eller återhämta sig från baksmällan. På måndag är det packat igen när det ska brännas fett efter helgens drinkar och trerätters.

När jag kom hem gjorde jag tidig middag till oss. Jag stekte fläskkottletter som vi åt med ugnsbakade sötpotatisskivor, stekt lök och courgette, kokta rotgrönsaker och pepparsås. Det var supgergott om jag får säga det själv:-) Det blir annars mest att jag äter nötkött, kyckling eller fisk för det är de köttsorter som de äter mest har, förutom lamm i parti och minut.
Imorgon ska Steve ringa upp bostadsförmedlaren och sätta ett bud på den sista lägenheten som vi såg i lördags. Han får sköta budgivningen och förhandlingen för jag är värdelös på att pruta och betalar helst utgångspriset bara för att slippa besväret:-) Det är dock till stor fördel att försöka köpslå när man köper hus för det gäller trots allt tusentals inte tiotals pund:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...