14 november 2009

IKEA-utflykt

Jisses vilket väder de har varit idag, regnigt och blåsigt. Det är konstigt, 10 utav 10 gånger som jag har åkt till IKEA så har det varit skitväder. Jättekul att gå i spöregn med fulla kassar. Nå, jag hade bestämt mig så iväg bar det till IKEA i Croydon, "chavarnas" huvudstad. Chav är samlingsnamnet för en person, ofta med dålig utbildning och av arbetarklassen som främst klär sig i sportkläder (ofta med Burberry-keps) och vulgära smycken. Chavs anses allmänt vara en ignorant underklass med tendens för kriminellt och och dåligt beteende. Tjejerna har ofta håret tillbakadraget i en stram hästvans. Frisyren kallas allmänt "Croydon facelift" (Croydon-ansiktslyftning)Nå anyway, en buss- och spårvagnsresa kom jag äntligen fram till IKEA
Mitt första mål när jag kom fram var restaurangen där jag hade min vanliga portion köttbullar, potatis och lingonsylt. Jag måste alltid äta först innan jag kan fokusera på shopping:-). Jag var lite besviken på deras sås, den var tunn, vit och smaklös, den smakade utspädd. Verkligen inte en riktig brunsås. Vad är det med engelsmännens förkärlek för vattniga såser?!
Jag köpte inga stora saker idag. Jag och Steve kommer att vänta tills vi flyttar in i vår nya lägenhet och det kommer ännu säkert att ta ca 2 månader innan köpet är klart. Jag fick med mig diskborstar, ugnsform, doftljus, ett par flaskor glögg och julmust och naturligtvis de här:-) Det är tveksamt om det finns något kvar när Steve återvänder imorgon:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...