13 november 2009

Regnigt men vad gör det, det är ju iallafall fredag

Idag har det regnat nästan hela dagen. Jag har egentligen ingenting emot det för det innebär att temperaturen stiger...även inne i vår lägenhet:-) Dessutom regnar det sällan många minuter i sträck så man hinner bra kasta sig ut och köpa lunch eller shoppa mellan regnskurarna.

Idag slutar jag fyra, yippeee. Företagsledningen beslutade för några månader sedan att alla ska få sluta en timme tidigare på fredagar och eftersom jag alltid börjar kl 8 så sticker jag 4. Jag i princip alltid den första på kontoret vilket är otroligt skönt. Efter jobbet bär det raka vägen till gymet. Var dit igår också och kände mig väldigt nöjd med mig själv efteråt, säkert kroppen också:-).

Efter gymet blir det kompisdejt med Ivonne hemme hos henne i Hammersmith. Vi kommer att äta thaimat, dricka vin och skvallra. Vi går kanske till den lokala puben senare, men eftersom hennes dotter inte är hemma och kan vara barnvakt åt sin ynbre bror och hans kompis som är på "sleepover", så stannar vi nog hemma hos Ivonne. Ett alternativ skulle vara att släpa med dom till puben men jag tror knappast att de skulle ha tålamod någon längre stund, de befinner sig inte i den åldern ännu:-)

Ivonne har säkert en av de bästa utsikterna i området. Hennes lägenhet har stora fönster som alla vätter mot Themsen som flyter bara 100 meter från hennes hus. Jag är uppvuxen med sjöutsikt och trivs bäst när jag kan se vatten, jag skulle till och med kunna nöja mig med Themsen i brist på annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...