2 november 2009

Väntan

Spänningen är ooooliiiiidlig:-) Steve ska ringa bostadsförmedlaren idag, så få se hur det går. Vår första anbud kommer nog ganska säkert att förkastas men det skulle vara kul att komma till något slags samförstånd före lördag när lägenheten skulle vara öppen för visning igen.
Det är ganska skönt att man inte är i direkt kontakt med säljaren utan "förhandlingarna" sker via bostadsförmedlaren och de kan sedan ge lite råd på vägen. Den här bostadsförmedlaren hjälpte oss att spara 100 pund när vi beställde vårt HIP-paket (Home Information Pack)

Steve har inte berättat för sin morsa att vi ska lämna in ett anbud redan utan har bara sagt att vi ska gå på en andra visning på lördag:-) Han vill inte att hon ska lägga sig i alltför mycket och försöka få oss att komma till "sans" och satsa på något av hennes förslag på hus som oftast är fula som stryk med två eller tre sovrum och byggda på typ 70- eller 80-talet. Typ ett sånt här:

Hon är ju snäll som vill hjälpa till, men lyckas hitta alla andra typer av hus förutom de som vi vill ha: Victorian, första våningen med trädgård och INTE Tooting eller Stretham (lite "vildare" statsdelar i Wandsworth) :-). Det spelar ingen roll om huset har 3 sovrum, trädgård stor som en fotbollplan och halva priset om man inte vill bo där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...