16 november 2009

Måndag igen

Så har då snart veckans tyngsta dag, måndagen, passerat. Sköööönt.

Jag gjorde nästan inget alls igår, stack bara ut näsan genom dörren och det soliga vädret för att gå till gymet en timme och sedan tillbaka hem igen. Fick iallafall tvättat en maskin med kläder. Steve kom välfödd tillbaka från sina föräldrar vid sjutiden.

Idag har det varit jobb och ett möte med VD för ett av våra dotterbolag som jag ska hjälpa med mitt "lokala kunnande" när de ska introducera en av våra produkter i Sverige. Äntligen ett projekt där jag får använda huvudet och som faktiskt känns motiverande. Skulle passa bra i min CV också:-)

Efter jobbet mötte jag upp med Steve i Clapham Junction där vi skulle möta upp med en bostadsförmedlare för att se ännu en lägenhet som kommit upp på marknaden. Vi har nog redan bestämt oss för lägenheten i Southfields men det skadar inte att kolla några till så vi blir överbevisade om att vi gjort ett bra val:-) Vi blev dock inte förälskade. Säljaren håller på att renovera den så att den blir tiptop med en massa finesser men rummen var ganska små och trots att huset var viktorianskt så hade allt som är typiskt för den perioden skalats bort. Ägaren hade satt högtalare i duschen (fanns 2), en spisfläkt som såg ut som en jätte-CD-spelare, jacuzzi etc. Dessutom var priset ca £60 000 över vår budget (vad hade förmedlaren tänkt?!). Lägenheten låg på en bra gata dock, men det hjälpte inte:-)

Trädgården. Det var en sk lower ground floor flat, typ en källarvåning.

Det större badrummet med jacuzzi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...