8 november 2009

Ännu en sjukhusdag

Kom just hem från sjukhuset där jag underhållit Steve några timmar:-). Ulrika åkte (motvilligt) hem till Umeå idag (förstår henne, lite mer liv och rörelse i London:-) men före hon åkte till Heathrow hann vi med ultrasnabb shopping i Putney. Det finns inte så jättemånga affärer där så det går ganska snabbt:-)
Idag tror jag det har varit någon slags minnesdag för alla som deltagit/deltar i krig för det var parader och minnesstunder lite överallt. De här vandrade uppför Putney Highstreet. Säckpipor är ett av mina favoritinstrument, verkligen stämningsfullt.

När Ulrika hade lyckats samla på sig ett par påsar (jag väntar till rean:-)) beslöt vi oss för att äta lunch.
Meningen var att jag skulle ta henne till en helt underbar restaurang som heter Hudsons men den var helt proppfull av någon orsak.

Steve får förhoppningsvis åka hem imorgon. Han får nu äta allt och ser fram emot varje sjukhusmåltid. Han säger att maten är riktigt god där. Jag och Ulrika borde ha åkt dit och ätit lunch idag, för vår Sunday Roast var inte alls bra, seg som en skosula och dessutom var den dyr. Igår kväll var han dock inte på så jättebra humör. Läkaren hade sagt att han kunde få sömnpiller eftersom han knappt sovit något natten före. Läkaren hade dock glömt att skriva in detta i Steves journaler och sköterskorna vägrade därför ge Steve medicinen. Steve hade då börjat att klä på sig sina kläder och sa att om han inte får sitt sömnpiller så åker han hem för han kommer inte att ligga vaken ännu en natt. Det fick önskad effekt. Läkaren kontaktades och Steve fick sitt piller till slut och sov genom hela natten.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...