1 november 2009

Söndagslättja

Idag har hösten anlänt. Det har regnat hela morgonen och det verkar inte sluta heller. Det är ännu ganska varmt i luften. Helt ok dock, jag har inget emot regn då och då, speciellt på hösten. Det har inte kommit mer än några skurar under hela sommaren och hösten så det här har ännu nyhetens behag. Tänker dock släpa mig till gymet senare idag. Det är typ 200 meters promenad dit så inga ursäkter:-)Igår åkte vi då in till stan för vår gratismiddag. Vi åkte in lite tidigare och promenerade igenom Covent Garden för att kolla i affärer. Det är kanske inte det bästa stället att befinna sig på en lördag för det var packat med folk.Vi gav upp ganska snabbt och beslöt oss för att ta en drink före middagen. Vi hittade en pub i Holborn som heter "Princess Louise". Den visade sig vara helt otroligt vacker. Den säljer bara öl från bryggeriet som ägde puben (mycket ovanligt) och vin som de hade ensamrätt på att sälja till ett otroligt lågt pris. De tillverkar till och med sin eget "coca cola". Puben har nyligen restaurerats så att den såg ut precis som när den öppnades 1872. Dit kommer vi att åka igen.
Motvilligt slet vi oss från den mysiga puben och gick till the Bountiful Cow där beställde vi nästan samma mat som tidigare (varför ändra ett fungerande koncept:-)). Jag var dock lite mer modig och provade deras kycklingleverpate för första gången:-) Till huvudrätt blev det dock deras massiva burgare (biffen är 3 gånger så stor som biffen i en Mc Donalds-hamburgare).
Köttet är av högsta kvalitet.Vi tog glass till efterrätt och formligen rullade därifrån, som alltid när vi ätit där:-). Trots att vi var så mätta beslöt vi oss att gå till en annan pub som ägs av samma bryggeri som "Princess Louise". Det var pubchefen på Princess Louise som rekommenderade den. Puben heter "Cittie of Yorke". Cittie of Yorke såg ut som en kyrka och var även den jättevacker. Vi tyckte dock att den tidigare hade en mer mysig och intim känsla med sina små bås och utsirade glasfönster.
Puben är uppenbart populär bland engelska "skinheads":-)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...