27 juni 2010

Aktiviteter en svettig dag som denna

Idag har det varit svettigt värre här i London, till och med för varmt för att man ska orka ligga och sola i parken.

Jag och Steve trotsade dock hettan och gick till B&Q och Homebase som säljer bland annat köks- och badrumsinredningar för att se vad de har att erbjuda. Vi tänker renovera toaletten helt, kakla både golv och väggar och slänga ut det obligatoriska badkaret som finns i alla bostäder och installera en duschkabin istället. Köket ska också få sig en ordentlig ansiktslyftning med nytt golv, ny arbetsbänk och nya skåp, eller åtminstone dörrar. Vi har redan hittat några favoriter och när lägenhetsköpet är klart kommer vi att återvända till affären för att tala med en försäljare och se vad som är möjligt att göra och hur mycket det skulle kosta om de installerar allt. Om arbetet verkar bli för dyrt kommer vi kanske att kontakta Steves kompis...Steve som har bygg- och inredningsfirma.

Med katalogerna i handen gick vi och åt publunch på GJ's. Puben höll på att fyllas med engelska fotbollsentusiaster som kom för att se VM-matchen mellan England och Tyskland. Jag och Steve valde att se den hemma och det var väl lika bra eftersom England spelade uruselt och förlorade stort. Jag höll på Tyskland, Steve med, så vi var inte precis upprörda över resultatet:-)

Nu har jag varit på en 1-timmes promenad till Wandsworth Common och resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. Steve hämtade ned fläkten från loftet så nu blåser det friska vindar här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...