26 juni 2010

Dagens köp

När vårt husköp inte gick igenom och vi bestämt oss för att köpa den betydligt billigare andra halvan av lägenheten vi bor i, för nu, så tyckte jag något kan jag unna mig.

Jag har länge haft ögonen på Mulberrys Bayswater-väskor för de verkar både praktiska och snygga men tyckt att de är för stora (och onödigt dyra) för mig. Jag är en av de få kvinnor som inte bär omkring med halva bohaget i min handväska utan pengar, mobil, nycklar, läppfett och ibland kamera räcker bra för mig.
Förra veckan såg jag en miniversion av Mulberry Bayswater-väskan på rea men valde att inte slå till eftersom vårt husköp ännu såg ut att gå igenom och jag därför hade andra utgifter på kommande. När så inte är fallet längre så var naturligtvis alla väskor slut och de tillverkas inte längre. Igår fick jag då den lysande ideen att se vad som fanns på ebay och hittade precis vad jag sökte. I de här landet har till och med de allra mest lågavlönade sekreterarna designerväskor så det finns ett jämnt utbud på ebay och jag har inget emot om en väska har använts en eller två gånger.

I morse "beodrade" jag Steve att bidda åt mig eftersom han är ebay-experten i familjen och förstår det psykologiska spelet med att vänta till slutsekunderna innan man gör sitt drag. Fem minuter senare var den min!!
Förhoppningsvis får jag den någon gång nästa vecka...om allt går enligt planerna. Cynisk?, jag? Inte alls:-)

Så här borde den ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...