22 juni 2010

Ett steg närmare

Idag fick vi ett email från vår jurist med alla kostnader för försäljningen av hans lägenhet och för köpet av den andra och hur mycket som vi måste betala till för att köpet ska gå igenom.

Ännu en gång innehöll hennes uträkningen fel, närmare bestämt £5 000 fel, till all lycka till vår fördel. Bland annat hade hon skrivit £3 427 när det skulle vara £427 och tagit "Stamp duty land tax" två gånger!! Det är helt otroligt att man kan göra fel på sådana viktiga saker. Skulle vi inte ha dubbelkollat skulle vi ha betalat in minst £5 000 för mycket, det är pengar som vi behöver till annat.

För att vara på den säkra sidan ringde Steve ännu upp sin morsa, som är mer bevandrad i det ekonomiska, och bad henne gå igenom kostnaderna med juristen imorgon.

Om nu allt går igenom så kan det hända att vi kan flytta redan i slutet av den här månaden, det beror helt på de andra aktörerna i den här affären. Det ska bli så otroligt skönt när det här långdragna dramat är över så man kan fokusera på annat, typ att arrangera grillfester och sånt:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...